Bejelentés


This is the West Coast!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponSzavazás
Csuma tesó!

Üdvözlök mindenkit a facebook oldalunk honlapján!Itt terjedelmesebb híreket,interjúkat,letöltéseket,és még sok egyéb mást találhattok.Elérhetőségek menüben megtaláljátok minden oldalunkat!

Köszönjük hogy benéztél!Gyere vissza máskor is!West Coast Rap minden gengszerkedő attitűdje ellenére elsősorban parti-zene, művelői a valódi életben gyakran kerülnek a bűn közelébe. A legnagyobb kiadó, a Death Row vezetője Suge Knight börtönben is ül, és sokan gondolják, hogy maffiakapcsolatai mélyebbek, mint azt bizonyítani lehet.

A kilencvenes évek vége és napjaink a rap igazi nagy napjai: a valaha a gettóból, az utcáról indult stílus igazi pénzcsináló gépezetté vált. A mai sztárokról akár csak rövid listát adni is lehetetlen; és ha még meg is próbálkoznánk vele, igen hamar elavulna, hiszen Amerikában hetente tűnnek fel újabb és újabb ismeretlen arcok, akik aztán hamar az eladási listák elején találják magukat.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Új képek!

Pár fotó Ice Cube 2006-os Amszterdami koncertjéröl.

tovább >>


Vallott a gyilkos!

Nem bírta tovább Tupac gyilkosa!Ki tálalt a médiának.....

tovább >>


Legendák csarnoka!

Közeledik a válogatás lemez. . .

tovább >>


Ice Cube

A veterán rapper tiszteletét teszi Pozsonyban!

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!